Ogłoszenie 

UWAGA - Pojawiły się zmiany w organizacji struktury forum. Więcej informacji znajdziecie w tym temacie.

UWAGA - To jest testowa wersja nowego forum. Jeżeli zauważysz jakieś nieprawidłowości daj znać w tym temacie.

Poprzedni temat :: Następny temat
A może jakaś nowa sesja?
Autor Wiadomość
RevaN 

Wysłany: 2006-09-12, 19:34   A może jakaś nowa sesja?

A może ktoś miałby ochote pomiszczować jakąś nową sesje? Ja sie od razu zapisuje, jakby co :P A tak na serio to sam sie po protsu troche boje pomiszczować, więc może ktoś z was zechciałby...

--
They are my Space Marines and they shall know no fear!

Boromir 
Moderator

Wysłany: 2006-09-12, 20:12   Re: A może jakaś nowa sesja?

Hmm, w ten weekend Dreg kończy(albo i nie) swoją sesję. Jeśli skończy, to w następny może będzie coś organizowane. Pomyślimy. W każdym bądź razie możliwe, że postaram się o jakąs odmianę i załatwię jakąś prelekcję, ale się zobaczy. Jak już coś będę wiedzieć, to dam tutaj znać. Póki co jest jeszcze sporo czasu...

--
Life is easy, with eyes closed...

RevaN 

Wysłany: 2006-09-12, 20:14   Re: A może jakaś nowa sesja?

Dobra, a moze PBF jakiś?

--

MadDog 

Wysłany: 2006-10-14, 11:48   Re: A może jakaś nowa sesja?

nigdy nie bralem udzaliu w sesji przez neta, jak mi ktos wytlumaczy co i jak to tez moge zagrac...

--
In nomine dei nostri Satanas Luciferi excelsi !!!

Driden Wornegon 

Wysłany: 2006-10-14, 12:23   Re: A może jakaś nowa sesja?

Ja do założenia czegos w stylu PBFa sie właśnie zbieram. Tylko się o tyle boję, że jak dotąd kończyły mi się takowe w połowie i nikt już nie pisał dalej.
A tak to MadDog z tego co jak dotąd zaprezentowałeś na forum wątpię żeby ktokolwiek chciał do takiej sesji.

--
"Istnieje takie słowo w nowomowie - rzekł Syme - którego pewnie jeszcze nie znasz: kwakmowa, czyli mówienie podobne do kwakania kaczki. Jest to jedno z tych ciekawych słów, które mają dwa przeciwstawne znaczenia. W odniesieniu do wroga stanowi obelgę; w odniesieniu do kogoś, z kim się zgadzasz, komplement." Rok 1984, George Orwell
Post był edytowany przez autora dnia 10 14 2006 o godzinie 12:42

MadDog 

Wysłany: 2006-10-14, 12:26   Re: A może jakaś nowa sesja?

ale jak to k**a dziala?? powie mi kto?

--
In nomine dei nostri Satanas Luciferi excelsi !!!

Driden Wornegon 

Wysłany: 2006-10-14, 14:16   Re: A może jakaś nowa sesja?

Powie, choć miłoby było gdybyś zrozumiał, że Kurwa to nie przecinek, a jednozdaniówki są tu postrzegane wybitnie źle.

Przykładów masz sporo w tym dziale. Wszystko jest podobne do zwykłej sesji, jest MG, gracze mają swoje postacie. Tylko że to co normalnie byś mówił tutaj piszesz. Opisujesz co robisz, czy mówisz. Najlepsze takie sesje wyglądają potem jak książki.

--
"Istnieje takie słowo w nowomowie - rzekł Syme - którego pewnie jeszcze nie znasz: kwakmowa, czyli mówienie podobne do kwakania kaczki. Jest to jedno z tych ciekawych słów, które mają dwa przeciwstawne znaczenia. W odniesieniu do wroga stanowi obelgę; w odniesieniu do kogoś, z kim się zgadzasz, komplement." Rok 1984, George Orwell

MadDog 

Wysłany: 2006-10-14, 16:19   Re: A może jakaś nowa sesja?

dobra, dobra... ale gdzie jest karta postaci i gdzie sa kosci?? rzuca MG?

--
"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!"

RevaN 

Wysłany: 2006-10-14, 17:13   Re: A może jakaś nowa sesja?

Jednozdaniówka... wiem coś o tym.

@MadDog. Przypatrz się. Rzucać to możesz na sesji u kumpla. Nie, nie rzuca się tu. Po prostu grasz. Grasz, grasz, grasz. Nawet, jeżeli masz sesje normalną, to to nieszkodzi zagrac i na forum. Trzeba być wszechstronnym.

P.S. Na elkowym czacie można rzucać :-)

--

Blackthorne 

Wysłany: 2006-10-14, 18:49   Re: A może jakaś nowa sesja?

Driden, jesli masz zamiar zakładać PBF`a to (za przyzwoleniem oczywiście) mnie jako gracza już masz.

MadDog, zamiast rzucać mięsem i denerwować wszystkich dookoła, zagadaj do kogoś na gg, albo napisz na poczte Elx.

Revan, zamiast łazić od topicu do topicu, wypowiedz się wreszcie w Orgu WH! Prosiłem Cię już o to!

--
[color=#FFD700]To see with eyes unclouded... by hate.[/color]

[color=#FFD700]Bóg moją siłą, wiara mą tarczą. Wesprę się nimi gdy przyjdzie mój czas, abym wzniósł się ponad zło...[/color]

[color=#FFD700]"Duża wiedza czyni skromnym, mała zarozumiałym. Puste kłosy dumnie wznoszą się ku niebu, kłosy pełne ziarna w pokorze pochylają się ku ziemi."[/color]

Mack the Knife 

Wysłany: 2006-10-14, 19:10   Re: A może jakaś nowa sesja?

Driden, czy zaakceptujesz moją skromną osobę jako gracza owej zapowiedzianej sesji?

I jeszcze jedno pytanie: w jakim systemie/klimacie/świecie (niepotrzebne skreślić) przewidujesz sesję? I dlaczego będzie to neuro? ^^.

--
Drzewo mnie wybrało. Zaprosiło na piknik w wyższym wymiarze, gdzie utopiłem się we krwi, zostałem żywcem pożarty przez bandę dzikich bestii, porozcinano mnie na kawałki, a potem dowiedziałem się, że moja żona zawsze miała mnie w dupie. A teraz wróciłem bogatszy o wiele doświadczeń.

RevaN 

Wysłany: 2006-10-14, 19:59   Re: A może jakaś nowa sesja?

ja też się zgłaszam na gracza :-)

--

Driden Wornegon 

Wysłany: 2006-10-14, 20:56   Re: A może jakaś nowa sesja?

No dobrze panowie, temat organizacyjny założony. Nie będzie to może sesja jako taka, ale mam nadzieję, że coś nawet ciekawszego, czyli LARP na forum. Zapraszam więc do wyżej wspomnianego, tam znajdziecie szczególowe informacje i będę przyjmował ostateczne zgłoszenia.

--

Julia 

Wysłany: 2009-07-06, 14:25   

Wiem, że ostatni post był dawno ale nie chciałam zakładać nowego tematu na kilka postów. Nie chciałby ktoś poprowadzić sesji pbf w warhammera, neuro lub dzikie pola? Ewentualnie w jakimś autorskim świecie.

Xantor 

Wysłany: 2009-07-09, 22:19   

Julia- zapraszamy:)

http://forum.moorhold.net/viewforum.php?f=107

Odpowiedz do tematu